Användarnamn: 
Lösenord: 
Registrera ny
Artiklar Artister Skivor / Media Evenemang Instrument Skivbolag  
Hem > Artiklar > Tillbakablick på 2006 > Artikel

Artikel

Betyg

Den här artikeln har inte betygsatts ännu.
Rösta

Sök

Sök efter:

Sök i:
 

Tillbakablick på 2006

Tillbakablick på 2006

Nu är 2007 här med nya överraskningar och stora planer. Men inte ska vi glömma 2006 för det... nej, vi har en uppsjö av saker att minnas. Har du?

Under det gångna året hände det ganska mycket på synthscenen och för att inte glömma den sida som ni just nu surfar på, synth.nu. Under 2006 fick vi ett riktigt högt besökarantal och vem är inte gladare än vi! Vi blir större och större för varje dag som går och det är faktiskt så att vi till sommaren firar tre år. Helt otroligt.

Men för att titta lite mer allmänt på vad som hände år 2006 så har vi ju samtliga årliga evenemang som alltid är välbesökta, några är SAMA, electriXmas, Tinitus, Wave Gothic Treffen, Arvikafestivalen och Static. Wave Gothic Treffen med oändligt antal band i sin line-up, electriXmas som är en gemytlig, liten tillställning med fantastiska band och Arvikafestivalen som bjuder på riktig festivalkänsla med hela bagaget. Var ni på något av evenemangen? Då vet ni precis vilken som är er favorit. Synth.nu har publicerat artiklar om vissa av evenemangen, SAMA och electriXmas.

Musiken är det viktigaste som finns säger många och ja, vad vore livet utan musik? År 2006 var den bästa plattan helt klart Code 64 med sin ”Departure”, ett band som överraskade mig stort i april och som jag hade uppfattat som något helt annat. Andra skivor som också tog oss med storm var Chinese Theatre’s ”Voices and Machines” och Hype’s ”Desperately Yours”, det är kul att våra svenska synthband klättrar sig uppåt och verkligen producerar & levererar bra musik. Större band som gjort bra släpp under 2006 är bland annat And One ”Bodypop”, Welle:Erdball ”Chaos Total”, Re/Move ”Uppercut” och BWO med sin synthpoppiga ”Halcyon Days”.

Nu vill vi veta vad ni tyckte om år 2006, skicka gärna in er lilla lista eller sammanfattning till info@synth.nu på studs och dela med er av era favoriter till massorna.

Publicerad: 2007-01-01
Författare: Sandra Dahl
Fotograf:

Kommentarer

Skriv kommentar

Reklam

Har du cancer

Radio Virus

synth.nu | Kontakta oss | Medarbetare | Om cookies | Regler | Statistik