Användarnamn: 
Lösenord: 
Registrera ny
Artiklar Artister Skivor / Media Evenemang Instrument Skivbolag  

Artikel

Betyg

Den här artikeln har inte betygsatts ännu.
Rösta

Sök

Sök efter:

Sök i:
 

Rotersand – ”Waiting To Be Born”

Rotersand – ”Waiting To Be Born”

Titelspåret på Rotersands nya release härstammar från ett av förra årets absolut bästa album. En release som stoltserar med tre nya spår samt sex omarbetade eller remixade spår från förra årets briljanta album - Random Is Resistance.

Betyg: 6

Enda låten som förekommer två gånger på skivan är titelspåret som finns i en fullversion och en rework-version. Båda versionerna av ”Waiting To Be Born” är sjukt bra. Rework-versionen är främst längre, men även något omarbetad till det bättre. SITD har fått göra en remix på ”First Time” och gör det med bravur. De tillför tyngd och mörker till låten samt en del av sitt eget sound inbakat i sin remix utan att de blir mindre dansant för det. De tre nya spåren bär referenser av house och electro och ljudbilden är mer rak och mindre atmosfärisk än vad de flesta spår på senaste albumet är. Jag upplever det som att det är tre nya lite mer eftertänksamma låtar Rotersand valt att släppa.

Låtarna från förra årets album går för övrigt i dansgolvets tecken. Känner du att du inte kan få nog av Rotersand är detta ett givet köp. Har du inte Random Is Resistance än tycker jag att du ska skaffa det albumet innan du tar itu med Waiting To Be Born.

www.myspace.com/rotersand

Spotify:
Rotersand – Waiting To Be Born

Lyssna även på:
Rotersand – Random Is Resistance

Publicerad: 2010-10-14
Författare: Benjamin Kristiansen
Fotograf:

Kommentarer

Skriv kommentar

Reklam

Har du cancer

Radio Virus

synth.nu | Kontakta oss | Medarbetare | Om cookies | Regler | Statistik