Användarnamn: 
Lösenord: 
Registrera ny
Artiklar Artister Skivor / Media Evenemang Instrument Skivbolag  

Artikel

Betyg

Den här artikeln har inte betygsatts ännu.
Rösta

Sök

Sök efter:

Sök i:
 

Adolphson & Falk – ”101010” Samlingsbox

Adolphson & Falk – ”101010” Samlingsbox

I dessa "Mer Jul"-tider kan det inte bli bättre. Ska man göra en samling – ska man helt enkelt göra den så här.

Betyg: 9

Boxar kan vara en välsignelse, eller en förbannelse. Ett sätt att punga fans på sina sista pengar för att göra samlingen komplett, men ändå inte tillföra ett jota. När det gäller Adolphson & Falk, som åter är i rampljuset (ni har väl inte missat intervjun med dem här på synth.nu?), så handlar det om en ren välsignelse. Även för er som samlat karriären original i vinyl från 80-talet.

Till att börja med ska sägas att det finns två utgåvor. En standardbox och en ”Signature Edition” som har en blå, blinkande diod. Gissa låten det syftar på? Boxarna innehåller fyra cd med låtarna från Adolphson & Falks fyra album från 80-talet:

Med rymden i blodet (1982)

Över tid och rum (1984)

I nattens lugn (1986)

Det svåra valet (1987)

Varje cd är remastrad 2010 av Aldolphson & Falks ljudtekniker, Dagge Lundqvist. Dessutom finns en hel del bonusmaterial på varje cd. Vad sägs om Eldorado*-versionerna av till exempel ”Bärande våg” och ”Blinkar blå”, eller maxiversionen av ”Blinkar blå” för den delen? Eller vad sägs om dansremix på ”Nu lever jag igen” eller rockmix på ”Gatornas armé”? Specialversioner, akustiska versioner och andra bonusar avlöser varandra. Kul kul kul.
En annan stor behållning med boxen den 80-sidiga minibok som medföljer. Fullmatad med nostalgi från deras samlade karriär.

Ska man göra en samling – ska man helt enkelt göra den så här. I övrigt finns det inte så mycket att tillägga mer än att den som beställer boxen på densvenskasynten.com även kan få den signerad. Mer jul, anyone?

Köp boxen: http://densvenskasynten.com/
A&F Hemsida: http://www.adolphson-falk.com/
Intervju på Synth.nu: http://www.synth.nu/artikel_visa.php?aid=613
* Eldorado P3: http://sv.wikipedia.org/wiki/Eldorado_(radioprogram)

Publicerad: 2010-11-26
Författare: Gustaf Hull
Fotograf:

Kommentarer

Skriv kommentar

Reklam

Har du cancer

Radio Virus

synth.nu | Kontakta oss | Medarbetare | Om cookies | Regler | Statistik