Användarnamn: 
Lösenord: 
Registrera ny
Artiklar Artister Skivor / Media Evenemang Instrument Skivbolag  

Artikel

Betyg

Den här artikeln har inte betygsatts ännu.
Rösta

Sök

Sök efter:

Sök i:
 

Conzoom Records -

Conzoom Records - "Electropop 5"

Sammantaget har Conzoom Records lyckats bra denna gång. Det är lite skvalpigt mellan höjdpunkterna, men för 9.99€ är det inget att tveka på för varken dig som lyssnare eller DJ.

Betyg: 6

Conzoom Records har slagit mynt av att göra samlingsskivor med mer eller mindre kända synthartister där en av deras mer kända singlar finns med som remix. Genom åren har vi blivit bortskämda med många roliga överraskningar. På senare tid dock, vartefter marknaden blivit urmjölkad, så har samlingarna haft allt svårare att stå sig. Det har varit en kombination av hur bra artister som varit med och vilka låtar de valt. Här har förstås funnits en hel del nya, oanade överraskningar, men dessvärre mycket skit. Rent ut sagt.

Hur som helst. Nu är Electropop 5 här och ni undrar förstås hur den låter? Den låter faktiskt helt ok! Inte bara blir jag glad när jag hittar band som jag gillar – här finns även en och annan trevlig remix. Inte minst är det roligt att så många svenska artister fått utrymme på samlingen. Igen.

Det gladde mig enormt att Jonteknik finns med. Denna engelska musiker som profilerat sig inom dansant synthpop med en och annan Kraftwerk-flirt. Kul att höra hans ”Hollow” här även om remixen sen är rätt slätstruken. Jonteknik är värd en större publik. Amen.

Annars gillar jag nyaktuella Daybehavior med ”No More Minutes” och MoneyPennys alldeles lysande ”Destroy”. Så går det inte beskriva hur bra jag tycker Monostrip är och hur kul det är att Parralox remix (som kanske dock är lite platt) på ”Like A Drug” är med!

Sammantaget har Conzoom Records lyckats bra denna gång. Det är lite skvalpigt mellan höjdpunkterna, men för 9.99€ är det inget att tveka på för varken dig som lyssnare eller DJ.

Låtlista:
01. Christopher Anton "A Shattered Mind (Extended Version)"
02. Coloured Tears "Loneliness (Extended)"
03. Daybehavior "No More Minutes (Extended Version)"
04. Electroflex "Lost You Somewhere (Extended)"
05. Haberdashery "Stars (Extended Remix)"
06. Hlaf Light "Take My Hand (Extended Version)"
07. Hyperbubble "Candy Apple Daydreams (Extended Remix)"
08. Jonteknik "Hollow (Extended Remix)"
09. Lustobjekt "Sweet Talk (Extended Version)"
10. LyLee "Sternentanz (Extended Version)"
11. MoneyPenny "Destroy (Extended Version)"
12. Monostrip "Like A Drug (Parralox Extended Mix)"
13. Neuropa "Plastique People (Extended Mix)"

Köp: http://www.conzoomrecords.de/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.tpl&product_id=27&option=com_virtuemart&Itemid=2&lang=en

Publicerad: 2010-11-26
Författare: Gustaf Hull
Fotograf:

Kommentarer

Skriv kommentar

Reklam

Har du cancer

Radio Virus

synth.nu | Kontakta oss | Medarbetare | Om cookies | Regler | Statistik