Användarnamn: 
Lösenord: 
Registrera ny
Artiklar Artister Skivor / Media Evenemang Instrument Skivbolag  

Artikel

Betyg

Den här artikeln har inte betygsatts ännu.
Rösta

Sök

Sök efter:

Sök i:
 

Romo Night med Vanguard, Vision Talk och Auto Auto

Romo Night med Vanguard, Vision Talk och Auto Auto

Tobbe Lander hade återigen satt ihop en trevlig blandning av nya och gamla band som skulle stå för underhållningen på livescenen. Kvällen började med hemmabandet Vanguards debutspelning, som trots att sångaren senare erkände att han varit oerhört nervös innan gick helt lysande.

Betyg: 7

Vanguard började med hiten ”Now we are here” och redan från början fångade de publiken, som dessutom ökade hela tiden allteftersom. Jag tror många som var där var lite oförberedda på hur fruktansvärt bra de är och hur bra de funkade live. Om de bara hade haft mer låtar hade de lätt kunnat hålla i gång ett bra tag till. Något annat än succé kan man inte tala om. Nu blir det på att öva mer på scenframträdandet, för det lär bli mer livespelningar i sommar.

 

Sedan var det dags för Vision Talk, som kvällen till ära spelade två covers, ”Ett S.O.S” av Page och ”Eclipse” av Apoptygma Berzerk, båda riktigt bra. I övrigt spelade de blandade låtar från sina tre album, med tonvikt på de nyaste albumet "Distances". Rickad ”Flow” och Karin turades om att sjunga och detta bidrog till att hålla intresset uppe hos publiken. Vision Talk höll oss dansande och får godkänt. Ett nytt album med Vision Talk är utlovat till hösten och "Promises - Parralox remix" kommer inom kort släppas på en 12"-vinyl.

 

Avslutande Auto Auto må vara ett omtyckt band av både Romo Night-Tobbe och stora delar av den publik som var på plats, men för mig är det faktiskt inget som klickar när jag lyssnar på deras musik. Ok, de lyckades få till ett bra tryck och hyfsat bra publikkontakt under hela sitt gig, men både sånginsats och låtar är i mina öron rätt mediokra. Det är mycket ljud, men det är liksom allt.

Kvällens behållning var utan tvekan Vanguard.

 

Nästa Romo Night är den 16 juni, då med Agent Side Grinder och Moonlight Cove. Mer info mo det finns på länken nedan

 

https://www.facebook.com/events/421202781231228/

 

www.vanguardmusic.se

www.visiontalk.se

www.autoauto.se

Publicerad: 2012-05-29
Författare: Johan Wejedal
Fotograf: Johan Wejedal

Kommentarer

Skriv kommentar

Reklam

Har du cancer

Radio Virus

synth.nu | Kontakta oss | Medarbetare | Om cookies | Regler | Statistik