Användarnamn: 
Lösenord: 
Registrera ny
Artiklar Artister Skivor / Media Evenemang Instrument Skivbolag  
Hem > Skivor / Media > Aero > Sammanfattning

Skivor / Media

Betyg

  9.5 / 10 (2 röster)
Rösta

Lägg till / Uppdatera

Sök

Sök efter:

Sök i:
 

Aero

Information

Artist: Jean-Michel Jarre
Media: CD
Utgiven: 2004-09-22
Köp:

Relaterade artiklar

Kommentarer

2004-09-30  Kommentar av: Nic Walsh
JMJ har genom åren gjort sig väldigt känd som en progressiv konstnär av sin musik. Att binda in andra upplevelser än enbart musiken är hans speciellitet. Men att göra musik är det som han är mest känd för.

Så jag är LITE besviken på Aero.
Jag fick ingen varning. Inget fax, inget mail, inte ett ynka pip på min mobil. Men faktumet kvarstår. Aero är itne det jag trodde/hoppas det skulle vara.. en ren orgasm av ljud, musik och visuella intryck. Musiken finns där och ljuden finns.. men att kolla på två ögon som bara tittar fram och åt lita andra håll ibland är inte min direkta känsla för det visuella.

Låt-urvalet är ett standard axplock ur JMJs samlade verk med några nya spår som mest tjänar till att vara övergångar mellan låtarna.
Alla låtarna är nyinspelade för DVD och i och med det är det diskret 5.1 ljud i både DD och DTS. DD spåret går att köra på vanligt 2 kanals stereo, men dete förspråkas att ha den normala CD versionen för detta.

Som man kan tänka sig är ljudmixen av högsta klass (enbart provat DD) och det lyfter betyget från en ganska så medioker 2:a.

Var den här kommentaren användbar för dig?  Ja / Nej


Visa fler kommentarer / Skriv kommentar

Reklam

Har du cancer

Radio Virus

synth.nu | Kontakta oss | Medarbetare | Om cookies | Regler | Statistik