Användarnamn: 
Lösenord: 
Registrera ny
Artiklar Artister Skivor / Media Evenemang Instrument Skivbolag  
Hem > Regler för synth.nu

Regler för synth.nu

- Crew:n har rätten att ta bort onödiga inlägg som inte tillför något.

- Man får skriva vad man vill så länge det håller sig inom lagar och regler och framför allt håller sig inom ämnet synth.

- Publicering av pornografiskt, drogrelaterat och copyrightskyddat material är förbjudet. Du får inte använda synth.nu för olagliga aktiviteter eller användning av material som är olagligt eller som kan upplevas som stötande.

- Du får inte lämna ut namn och adressuppgifter, eller skriva om personer som inte givit sitt samtycke (Personuppgiftslagen).

- Andra musikgenres än synth tas bort. Hårdrock, hip-hop eller andra stilar hör alltså inte till denna sida.Skulle det gälla en allmän festival (ex. Roskilde eller Hultsfred) så skriver man om banden som berör synthen och utelämnar resterande. Skulle det finnas band som ligger på gränsen synth/hårdrock så är det tillåtet att skriva om dessa.

- All användning av synth.nu sker på egen risk. Synth.nu eller dess medarbetare kan inte hållas ansvariga för någon skada, materiel eller monetär, som orsakas direkt eller indirekt på grund av användning av synth.nu.

- synth.nu är skyddat av svensk och internationell upphovsrättslagstiftning samt av internationella konventioner. Otillåten kopiering av synth.nu i sin helhet, eller delar av det, kommer att beivras och kan förutom skadeståndsskyldighet medföra böter eller fängelse.

- Eventuella stavfel eller andra grammatiska felaktigheter har crew:n rätt att korrigera. Det kan alltså vara en fördel att försöka stava rätt redan från början. Det är inte heller nödvändigt att använda ett konstigt språk för att det är roligt. För det är det inte.

- Bilder på sidan har copyright och fotografen måste godkänna eventuell användning av bilderna på annat ställe. Därför är det bra om personen som lägger upp bilder fyller i namn och e-mail så att man kan kontakta denna.
Reklam

Har du cancer

Radio Virus

synth.nu | Kontakta oss | Medarbetare | Om cookies | Regler | Statistik