synth.nu - Kommande evenemang http://www.synth.nu Aktuella och kommande synthevenemang SE Synthpicknick Sundsvall 2015 [Festival] http://www.synth.nu/event2_visa.php?evid=766
Synthpicknick på Norra Berget.

Nu är det dags för årets synthpicknick i Sundsvall - den 11e juli mellan klockan 12:00 och 18:00. Precis som förra året blir det vid lilla scenen på Norra Berget.

 Årets DJ’s kommer att bjuda på både klassiska hits och egendomligare elektronika. Sköna ljud som passar både de som vill slappa på filten och de som vill spontandansa i gräset. Spelprogram med ungefärliga tider kommer att finnas tillgängligt veckan innan picknicken.

Under dagen kommer det att säljas lotter med bland annat skivor som priser!

Packa picknickväskan och ta med familj och vänner till en skön dag. I händelse av regn flyttar picknicken in under tak på dansbanan. För barnen finns lekplatser i närheten och ta gärna del av de övriga sevärdheterna på berget.

Likväl som förra året kommer representanter från Djurens Rätt och bjuder på smaskiga smakprov på djurvänlig picknickmat.

Givetvis är detta ett evenemang för alla åldrar, fritt inträde.

Elektrofolket - Sundsvalls synthpicknick är en ideell förening som har som målsättning att stödja synth, new wave, EBM, industrial och närliggande musikgenrer genom att arrangera konserter, evenemang och sociala sammankomster. Den har arrangerat picknickar med synthtema sedan 2011 och var lokal arrangör när de officiella releasfesterna för Depeche Modes senaste album Delta Machine arrangerades i 7 städer i Sverige i mars 2013.

Norra Berget, Sundsvalls stadspark är en grön oas i Sundsvall och ett av regionens mest välbesökta utflyktsmål. Kombinationen av natur, kulturhistoria, serveringar, butiker, lekparker, grillplatser och arrangemang lockar gamla som unga, året runt. Här finns något för alla åldrar och smaker.
]]>