Välkommen till nya synth.nu!

I nästan samma månad som synth.nu fyller 12 år så får sajten den största både utseendemässiga och tekniska förändringen sedan starten 2004.

Redaktionen   2016-02-12

Nött av tidens tand. Så kan man väl summera den gamla sidan, men det var en väldigt funktionell och stabil sajt synth.nu hade i sitt ursprungliga utseende. Sandra Dahl Friberg byggde den första sajten 2004 och 2015 tog Gustaf Hull över sidan. Nu 2016 släpper vi en ny sajt som har en annan utformning och strategi.

 

Den första sajten hade även inloggning för att användare skulle kunna lägga in evenemang, musik och diskutera i forumet. Sedan de sociala mediernas intåg i våra liv har de funktionerna slutat efterfrågas och synth.nu satsar nu istället på det som var det ursprungliga syftet med sajten redan 2004 - att ge våra läsare bra läsning i form av recensioner, intervjuer och artiklar.

 

Och sitt lugnt i båten. Detta är 3.0 beta! Det kommer alltså finnas stor riskt att saker kan bugga och trassla, men vi jobbar hela tiden på att bygga ut sajten och förfina tekniken.

 

De gamla artiklarna då? Ja, med åren har det blivit en bit över 1000 artiklar. Dessa ligger tryggt nersparade i arkiv, men eftersom den nya sidan har helt annan kod än den gamla så är inte databasen med artiklarna kopplade till denna sida. Men lugn! Vi kommer lägga in godbitar från vår historia. Var så säkra.

 

Vad väntar mer då? Vår nya sajt bygger istället för databaser och forum på kopplingar till sociala medier. Vi har även en ny design som bjuder in till att vi kan ha mer bilder. Kort sagt - vi blir ett mer renodlat webzine! Vi vill att våra läsare ska få en ännu mer levande sida som blir ännu roligare att besöka.

 

Åter igen. Varmt välkommen till nya synth.nu - hoppas att du ska trivas!

Synth.nu - utseende 2004-2015 byggd och designad av Sandra Dahl Friberg.

COPYRIGHT (C) 2023